2011. június 24., péntek

Mini-PC játékosok 2,8 GHz 1GB Ram 256 DVD / RW 120 GB-os HDD:
Ajánlat teljes és gyors számítógépes rendszerrel eladó. A 2,8 GHz-es CPU és 1024 Ram (max. 8 GB) a fő memória, a számítógép teljesen kétségtelenül az egyik reprezentatív ügynökök és könnyedén lépést tartani a sebességet a felső liga között két-és négymagos. Elment az eddig teljesen megbízható és hibamentes.
Ők dolgoztak a legstabilabb operációs rendszer, hogy valaha is volt. Windows XP Professional. A tökéletes kombináció a gyors CPU tetején alaplap, gyors SATA merevlemez (7200 RPM), gyors RAM és átfogó optimálisan túlfeszített PC-erőforrások, a rendszer teljesítménye optimalizált, maximum, anélkül, hogy a CPU és a memória overclock . A registry-t megszabadult a zavaró adatok darabokat, hogy elérjék a lehető legjobb átviteli sebesség. Még a boot folyamat befejeződött után 15 mp.
Az egész rendszer úgy van beállítva, a gyors és stabil a számítógép teljesítményét. Felszerelt 6 USB port (kettő elöl) és az egyik meghajtó (DVD-RW/DL) és egy kártyaolvasó, a felhasználó-barát munkahely nincs több akadály. A legjobb része az első grafikus kártya az ATI. Ez egy passzív hűtésű, ezért csendes grafikus kártya 256 MB. Ezzel is futtatható 3D-s játékok és grafika, igazi Genuss.Klare képek, gyors válaszidő A kettős DVI-és TV-kimenettel. A DVD + /-RW DL meghajtó CD / DVD olvasási és másolási. A gyors Gigabit hálózati kártya, gyors és stabil internet kapcsolat lehetséges.
Minden meghajtó VGA, chipset, LAN és audio is vorhanden.Der tökéletes PC játékosok számára, irodai felhasználók és Multimediafans.Der PC nagyon jó állapotban van. További info e-mailben vagy telefonon 05741 233108 és szombaton / vasárnap egészen 22,00 óra.

Kérjük, ne kedvezményes árat javaslatok tekintetében. Nincs visszajelzés

Fix ár ---------- ---------
Ár: 99 EUR