2011. július 20., szerda

Komplett PC - i5, 4GB 1600, 500GB WD Caviar Black, a Windows 7 ULT.

Komplett PC - i5, 4GB 1600, 500GB WD Caviar Black, a Windows 7 ULT.
Ház: Xigmatec Midgard
Alaplap: MSI P55-GD80
Processzor: Intel Core i5-750
Ram: 4GB G-Skill Ripjaws 1600
Videókártya: Sapphire HD 4770 512 MB
HDD: 500GB Western Digital Caviar Black
PSU: legyen nyugodt! Tiszta teljesítmény L7
Windows 7 Ultimate 64bit

A PC épült magam. A hardver a győztes az egész fórumon hardver. Én szándékosan blokkolja minden maradékot, hiszen beépített sok vásárló PC-k. Még a kabinet érkezett releváns oldalak a hűtőteljesítmény és a szolgálati / minőségét. A processzor már szerelt Aluminiumleitpaste (nem réz), amely garantálja, hogy ő jól hűtött sokáig.

Plusz, van egy LG 21 colos LCD monitor, mely ragyogó színeket. Továbbá, a Logitech billentyűzet és optikai egér is. Az eredeti számla minden van (kivéve a monitor, a billentyűzet és egér).

Én értékesítési rendszer csak azért, mert a váltás az Apple termékeket. Én már akkor építették a PC-használata érdekében maga évek óta. Most eladni a rendszer mintegy 1,5 év, körülbelül 50 óra ...

A számítógép készen áll ismét, belsejében por-és felszabadult minden meghajtó kell csatolni. Egy hasonló új rendszert, de kérdéses, hardver Ön jelenleg fizetni mintegy 200 € tovább!

A rendszer ellentétben csomagolt rendszer minden korlátozástól mentes, és a későbbiekben bővíthető a kívánt módon és anélkül, hogy elveszíted a működési engedélyt, a Windows, vagy valami nem működik megfelelően. Nincs szükség szoftver előre telepített, amely lassítja a rendszert, vagy más módon. És mindenek felett van egy eredeti Windows 7 DVD backup a fájlokat a merevlemezen, hogyan juthatunk el oda vásárolni megadva.
Ár: 450 EUR