2012. január 22., vasárnap

Pharmaceris-Intenzív ránctalanító nappali krém - Jelenlegi ára: 1 590 Ft


Kedves érdeklődő! Köszönöm, hogy benéztél hozzám, üdvözöllek az oldalamon! Ha kérdésed van, írj nyugodtan, ezt a "kérdezzen az eladótól" opciónál teheted meg. Igyekszem gyorsan válaszolni!
A termék leírása
Gyógyszertárban kapható kiváló minőségű új krémeket találsz nálam, mélyen áron alul, vagy féláron, válaszd ki a neked megfelelő terméket, jelenleg 12 féléből választhatsz. Az eredeti áraknak, és a termékeknek utána tudtok nézni a neten, egyébként átlagosan 3-4 ezer Ft az áruk.
Igazán remek minőségű termékek, ajándékba is tökéletesen alkalmasak!
Dr Irena Eris Tudományos Kutató Centrum
A Pharmaceris márka termékei biztonságos, ellenőrzötten kiváló hatású termékek. A receptúra optimalizálása érdekében kozmetikumainkat létrejöttük minden szakaszában pontos vizsgálatoknak vetjük alá. Erre szolgál a korszerű Dr Irena Eris Tudományos Kutató Centrum. Laboratóriumaiban több tudományág szakembereinek vezetésével, többek között dermatológus orvosok, allergológusok, gyógyszerészek, biológusok és molekulabiológusok részvételével vezetünk sokoldalú vizsgálatokat és kísérleteket a kozmetológia területén.
T sorozat a zsíros bőr ápolására
A sorozat a túlérzékeny bőr számára
N sorozat a kitágult, hajszáleres bőrre
R sorozat a bőrpírra hajlamos, rozáceás bőr számára
M sorozat a kismamák bőrápolására, terhességi striák kezelésére
W sorozat a pigmentált bőr ápolására
A sorozat: SENSIRENEAL
Intenzív ránctalanító nappali krém 30 ml
A krém az érett, nagyon érzékeny és allergiára hajlamos bőr mindennapi ápolására ajánlott.
 Hatása:
Hatékonyan csökkenti a meglévő ráncokat, és megakadályozza az újabb ráncok kialakulását, a benne található, szinergikusan ható oligopeptid - ceramid komplexnek köszönhetően, mely a bőr öregedése okozta bőrkárosodások kijavításának folyamatait stimulálja. In vivo vizsgálatok bebizonyították, hogy már 3 hét használat után fellépett a ráncok 27%-os csökkenése minden vizsgát személynél. A krém tökéletesen hidratálja a bőrt, Glucam® tartalmának köszönhetően, amely megköti és tartalékolja a hámban a nedvességet. Kisimítja a bőrt, és visszaadja elvesztett feszességét és rugalmasságát. A krém megelőzi az irritációt és enyhíti a bőr kipirosodását.
 Finom összetétel:
A krém étkezési emulgeálószereket tartalmaz, amelyek megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek, így kivételesen gyengéd hatást biztosítanak.
 Végeredmény:
Sima, hidratált és rugalmas bőr irritáció nélkül. Látható hatás már 3 hét használat után.
Info:
KÉRLEK, NÉZD MEG A MÁSIK OLDALAMAT IS, ahol főleg fehérneműket árulok,   mindenféle szuper, egyedi dolgot, igényes melltartókat, bugyikat, szetteket, fűzőket, háló cuccokat, fürdőruhákat  kiegészítőket stb, stb... minden korosztálynak, szinte minden méretben, stílusban, színben, és formában...
Ha van kedved, válogass ott is, természetesen együtt küldöm az itt található termékekkel... !!!
Felhasználónév: mosur11, KATTINTS A KÖVETKEZŐ LINKRE, ÉS MÁRIS OTT LESZEL:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? td=on&us=hihetetlen111&ob=4
Fontos:
Vásárlás előtt légyszi feltétlenül olvasd el az Ismerj meg oldalamat, /a nevem melletti i+ jelre kattintva/, mert itt találod a termékek állapotával, a garanciával, a postázással, és a személyes átvétellel kapcsolatos tudnivalókat
Ugyanitt ha rákattintasz a "termékfigyelőt kérek az árveréseiről" gombra, akár naponta értesítést küldenek neked a frissen feltöltött termékeimről!



Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Az aukció vége: 2012-02-09 08:55
. Pharmaceris-Intenzív ránctalanító nappali krém - Jelenlegi ára: 1 590 Ft