2011. október 28., péntek

Martin, Gerald: Gabriel García Márquez - Jelenlegi ára: 4 340 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Gabriel García MárquezA könyv listaára: 4990 Ft. Leírás:
Gabriel García Márquez, a Száz év magány és a Szerelem kolera idején szerzője az elmúlt ötven év egyik legnagyobb és legnagyszerűbb írója, az 1982-es irodalmi Nobel-díj mellett számos más kitüntetés birtokosa. Gerald Martin nagyszerű életrajza (mely az első összefoglaló jellegű angol nyelvű biográfia fordítása) a könyvek mögött rejlő kemény, lenyűgöző és gyakran humorban gazdag valóságot kívánja bemutatni. Elmeséli a rosszul öltözött, vézna fiatalember történetét, aki a vidéki ismeretlenségből emelkedett fel a nemzetközi irodalmi és közéleti hírnév világába. A kutató az elmúlt tizenöt évben háromszáznál is több emberrel készített interjút, köztük Márquez családtagjaival és barátaival, Fidel Castróval, Felipe Gonzálezzel, négy kolumbiai elnökkel, és olyan neves írókkal, mint Carlos Fuentes, Álvaro Mutis és Mario Vargas Llosa. A könyvből megismerhetjük az író homályos származását, iskolás- és egyetemista korát, az újságíró-tanoncot, majd a sztártudósítót. Megtudhatjuk milyen kapcsolatokat ápolt politikusokkal, elsősorban kubai és chilei közszereplőkkel, valamint tanúi lehetünk a nagy regények megszületésének is.
A szerző úgy kívánja bemutatni a nagy formátumú írót, hogy közben nem veszíti el kritikai nézőpontját és szerzői függetlenségét. A rendkívül gazdag végjegyzettel ellátott kötetet néhány térképlap nyitja, és családfa, valamint viszonylag részletes fényképgyűjtemény zárja. ISBN: 978-963-14-2736-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 340 Ft

Az aukció vége: 2011-10-28 17:14
. Martin, Gerald: Gabriel García Márquez - Jelenlegi ára: 4 340 Ft