2011. december 25., vasárnap

EURÓPA NEW YORK-JA FRANKFURT RAMADA 4* HOTEL - Jelenlegi ára: 29 990 Ft


. Copy { font-family: "Trebuchet MS", Arial, sans-serif; font-size: 9pt; color: #595959; line-height: 16px; } a: link { color: #D11F3F; } a: visited { color: #D11F3F; } a: hover { color: #333333; } . Titel2 { font-family: "Trebuchet MS", Arial, sans-serif; font-size: 10pt; font-weight: bold; color: #D11F3F; background-repeat: no-repeat; background-position: center top; } . Titel { font-family: "Trebuchet MS", Arial, sans-serif; font-size: 13pt; font-weight: normal; color: #FFFFFF; line-height: 22pt; position: relative; width: auto; top: 322px; left: 8px; } . Titel2Linie { font-family: "Trebuchet MS", Arial, sans-serif; font-size: 10pt; font-weight: bold; color: #D11F3F; background-image: url(http: //www. animod. eu/html/ramada/micador-wiesbaden/pics/absatzbalkenfarbegrau. gif); background-repeat: repeat-x; background-position: center bottom; } . Kurzcharakter-Copy {font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 8pt; color: #FFFFFF; line-height: 10pt; } . punkt { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 25pt; color: #FFFFFF; font-weight: bold; letter-spacing: 2pt; line-height: 18px; } . punkthalb { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 22pt; color: #FFFFFF; font-weight: normal; line-height: 18px; letter-spacing: 2pt; } . Kurzcharakter-titel { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11pt; color: #FFFFFF; font-weight: bold; letter-spacing: 1px; text-decoration: underline; } . CopyFett { font-family: "Trebuchet MS", Arial, sans-serif; font-size: 9pt; color: #D11F3F; line-height: 17px; font-weight: bold; }
Üdvözöljük a 4****Hotel RAMADA Micador Wiesbaden-Niedernhausen-ben!
A RAMADA Hotel Micador A Rajna-Majna terület szivében fekszik mégis a zöld közepén.  A bankmetropol Frankfurt 40 km-re található Wiesbaden-től.
 
A(z) 254 kényelmesen berendezett szobával rendelkező szálloda négycsillagos besorolást kapott.
A szálláshely közlekedés szempontjából rendkívül előnyös helyen, közvetlenül az autópálya mellett fekszik. A szálloda a városközponttól nem messze található (hozzávetőlegesen 3, 0 km).
A szálloda különleges igényekkel rendelkező vendégeknek van kialakítva: Mozgáskorlátozottak számára kialakított szobákat, ruhatisztítási szolgáltatást kínál, továbbá lehetővé teszi, hogy a vendégek háziállatot hozzanak magukkal. Bármilyen kívánsága esetén a szobaszerviz készséggel rendelkezésére áll. A szálloda saját parkolóhelyeket biztosít.
Egy íróasztal, egy széf, egy hajszárító és egy rádió természetesen minden szoba felszereltségéhez hozzátartozik. A szoba televízióval és telefonnal rendelkezik. Ez a szálloda nemdohányzó szobákkal is rendelkezik (kérjük, hogy a foglalás során jelezze az ilyen szobatípus iránti igényét). A szoba internet hozzáférést biztosít. A televízió lehetővé teszi fizetős csatornák vételét.
Engedjen meg magának egy kis kikapcsolódást: ha szaunát, szoláriumot, gőzfürdőt és pezsgőfürdőt szeretne igénybe venni, a legjobb helyen jár! Kényeztesse magát szépségápolással közvetlenül a szállodában. Feledkezzen el a mindennapokról egy kellemes masszázs közben.
A szálloda saját étterme a legkülönfélébb csemegéket kínálja, a bár pedig hideg italokkal várja Önt. Keresse fel a szálloda saját borozóját/sörözojét - a nyári hónapokban akár a nyárikertet is!
Wiesbaden
Wiesbaden a németországi Hessen szövetségi tartomány fővárosa és közel 300 000 lakossal Frankfurt am Main után a tartomány második legnagyobb városa. A szűkebb értelemben vett vonzáskörzetének kb. 600 000 lakosa van. A hesseni minisztériumok mellett a Szövetségi Bűnügyi Hivatal (Bundeskriminalamt / BKA) és a Szövetségi Statisztikai Hivatal (Statistisches Bundesamt) is a városban találhatók.
A 26 forró- és egy hideg gyógyforrása, melyek már az ókori Római birodalom idejében ismertek voltak, Európa egyik legrégibb gyógyüdülőhelyévé teszik.
A belváros legnagyobb részét a késő 1800-as és korai 1900-as évekből származó pompás klasszicista stílusban épült házak alkotják.
A leghíresebb nevezetesség és jellegzetesség az 1907-ben Friedrich von Thierschtől épített Kurhaus (kaszinó), melyben Európa egyik legszebb hangversenyterme, a Friedrich von Thiersch Saal, is található. Közvetlenül a Kurhaus mellett az 1894-ben épült Staatstheater (állami színház) áll. A két épület előtt a wiesbadeni lakosság által "Rue"-nek nevezett Wilhelmstraße vezet el. Az út nyugati oldalát gyönyörű házak alkotják, melyben elegáns butikok és előkelő kávéházak valamint cukrászdák találhatóak. A keleti oldalán egy nagyvonalú park, a Warmer Damm, fekszik.
Innen gyalog tíz percen belül el lehet érni a Schloßplatzot, melyen a belváros legöregebb épülete, a régi városháza 1610-ből valamint az 1842-ben épült Parlament, az evangélikus Marktkirche (1862), mely 92 méterrel Wiesbaden legmagasabb épülete, és az 1884-böl származó új városháza áll.
Az 1849-ben épült katolikus Bonifatiuskirche a Luisenplatzon a belváros legöregebb temploma.
A Biebrich nevű városkerületben a hercegi kastély, a Schloß Biebrich, trónol a Rajna partján. 1700-ban nyári kertilak gyanánt kezdték építeni. 1744-ig a "kerti lak"-ból az egyik legszebb a Rajna partján fekvő barokk stílusban épült kastély lett. A nassaui hercegnek 1806-ig itt volt a székhelye. A kastély mögött egy hatalmas vad-romantikus park nyúlik el, melyben egy mesterséges várrom is található.
Wiesbadenben számos liget és park találhatóak. Ezért nevezik Wiesbadent Németország "legzöldebb" nagyvárosának. Egzotikus érdekességnek nevezhető a kb. 1000 vadon élő papagáj, mely például a Kurparkban, a Biebrichi kastélyparkban és a Schiersteini kikötőnél található.
 
Ajánlat
Az utalvány a következő szolgáltatásokat tartalmazza :
1 üdvözlőital érkezéskor Önnek és kisérőjének
2 éjszaka 2 személy részére kétágyas komfortos szobában
2x bőséges büféreggeli
A római fürdő Bad Niedernhausen - kedvezményes belépő a hotel vendégeinek 4, 00 EUR személyenként
dijmentes parkolás a hotel előtt
Late Check Out - késői kijelentkezés lehetősége 15 óráig
Hosszabbitás a helyszinen lehetséges, 119, 00 EUR/szoba
RAMADA Micador Wiesbaden-Niedernhausen 4****
65527 Niedernhausen/ Wiesbaden
Az utalvány 2013 december végéig érvényes és szabadon átruházható, ajándéknak is kitűnő. Foglalás az utalvány számának megadásával a hotelnél, emailben - a szabad helyek függvényében.
 



Jelenlegi ára: 29 990 Ft

Az aukció vége: 2011-12-28 10:29
. EURÓPA NEW YORK-JA FRANKFURT RAMADA 4* HOTEL - Jelenlegi ára: 29 990 Ft