2011. december 29., csütörtök

M-es méretű nadrág - Jelenlegi ára: 500 Ft

M-es méretű, használt nadrág, szép, hibátlan, újszerű állapotban. A derekán az egyik gomb elveszett.
Vékonyabb anyag, melegebb, átmeneti időre való. Összetétele: 65% poliészter, 30% pamut, 5% viszkóz.
A színét nehezen tudnám meghatározni,  szürkés-barnás.  
A nadrág méretei:
Hossza: 105 cm
Belső szárhossz:  82 cm
Derékbőség: 39x2 cm
Köszönöm, hogy megnézte a terméket.
A Vaterán, általam árult ruhák és egyéb holmik a családom szekrényéből kerülnek kiárusításra. Vannak köztük soha nem hordott darabok, van olyan, ami aligvoltviselve, de olyan is, ami nagyobb igénybevételnek volt kitéve, ezért gyengébb minőségű. Ezt minden darabnál külön jelzem. Az egyéb holmik esetén is igyekszem minél pontosabb leírást adni a termék állapotáról. Ha Önnek még további információra van szüksége, kérem még vásárlás előtt érdeklődjön, így megelőzhető a későbbi bosszankodás, ha mégsem jó a méret, vagy esetleg nem egészen ilyenre gondolt. Szívesen mérek, és akár még több képet is készítek, ha igény van rá, a kérdésekre pedig lehetőség szerint még aznap válaszolok.
A postaköltség a postai díjszabásnak megfelelően alakul.   Több termék vásárlásra esetén a postaköltség nem adódik össze, csak az adott csomag súlyának megfelelő, egyszeri postaköltséget kérek. Más költséget nem számítok fel!   A termékeket biztonsági okokból ajánlottan postázom. A költsége magasabb, de ez a forma teszi lehetővé a korrekt adás-vételt, mivel egyaránt védi a vevőt és az eladót is, a postázásból adódó esetleges kellemetlenségek esetén.   Kérésre, ha sürgős a postázás, elsőbbséggel is elküldöm.   Felhívom a Tisztelt Vásárlóim figyelmét, hogy sima levélként nem postázok, ezt a vásárlásnál kérem szíveskedjenek figyelembe venni! Ennek oka, hogy szeretném megelőzni az esetleges postai elkeveredésből adódó vitákat.
Ajánlott levél postai díjai:
100g-ig                 355, - Ft
250g-ig                 390, - Ft
500g-ig                 530, - Ft
750g-ig                 730, - Ft
2000g-ig               870, - Ft
Postai csomag díja:
2000g felett 20kg-ig szabvány postai csomag díja: 990, - Ft
Nagy méretű tárgyak, nem szabvány postai csomag díja 20kg alatt 1. 690, - Ft
Legalább 5 termék együttes vásárlása esetén, vagy 5. 000, - Ft feletti vásárlásnál nem számítok fel postaköltséget!!
Utánvéttel nem postázok, köszönöm megértését.
Személyes átvételre Hévízen és Keszthelyen tudok lehetőséget biztosítani.
Vásárlást követően minden kedves vásárlómnak tájékoztató e-mail-t küldök a szükséges adatokkal és tudnivalókkal. Kérem, hogy erre legalább három napon belül szíveskedjen reagálni, amennyiben egyéb elfoglaltságom miatt vagy technikai okokból három napon belül nem kap tőlem levelet, kérem akkor is jelentkezzem, és vegye fel velem a kapcsolatot e-mail-ben vagy telefonon, ahogy Önnek kényelmesebb! Amennyiben két hét alatt indok nélkül nem jelentkezik, vagy nem utal, akkor az aukciót újra indítom, és ennek megfelelően értékelem az adás-vételt.
Arra törekszem, hogy olyan üzletet köthessünk, amelyik mindkét fél számára elégedettséggel zárul. Ezért tisztelettel kérem, hogy ha bármi kérdése van a termékkel vagy a fizetési határidővel kapcsolatban, még a vásárlás előtt szíveskedjen kérdezni!! Előfordulhat az is, hogy a vevő a vásárlás után meggondolja magát. Kérem ebben az esetben is szíveskedjen jelentkezni! Emberek vagyunk, bárkinek adódhatnak előre nem látható problémái. Mindent meg lehet beszélni, de kérem, tiszteljen meg azzal, hogy jelzi felém, ha bármi gondja van, vagy ha eláll a vásárlástól! Köszönöm!
Nézze meg a többi termékem is. Jó vásárlást kívánok.



Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-14 23:18
. M-es méretű nadrág - Jelenlegi ára: 500 Ft